tisdag

 

Fick idag finbesök av Elin som hade med sig semlor, sen satte vi igång kafferepet. Efter ett tag kom även Lina hit, hon fick dock inte några semlor men de fick se på när jag målade lister, vilket var lika roligt det. För tillfället är jag uppe i ett målarstimm och målar numera allt som kommer i min väg. Imorgon blir det bvc sexmånaderskontroll och öppna förskolan.


måndag

 

 

Måndag blev det öppna förskolan där vi hade babysång, bus med bebisar och fika såklart!

 


lördag

 




1825

 

Veckan har bestått av mycket pyssel här hemma, vi har även varit på öppna förskolan och gjort gipshand/fot.  Sen har mina mammor plus deras bebisar varit hos oss på långlunch. Hej o hå vad stora alla blivit. Idag packa vi in oss i bilen mot simhallen, med Sigges bästa kompis Carl. Där möttes Sigge sina stankompisar (och mina såklart) idag plaskades det för fullt. Nu åker vi bort mot västantorp för käk och fredagsmys.


2025

 

Sigge har idag lekt av sig med sin bästis, och imorgon blir det mer bus fast på öppna förskolan. Annars har mina fina vänner varit här för en fika. Johanna hade köpt med sig en massa gott. Men idag då kära vänner, idag tog jag det stora klivet till gymmet. Eller jag tog faktiskt bilen dit, man ska ju inte överdriva sin träning o promenera inte, någon anna gång kanske. Jo men det var helt okej, i vissa lägen såg jag stjärnor ungeför som när jag skulle resa mig första gången efter kejsarsnittet. Ja man kan nog jämföra det så. Men det ska bli ändring på det, imorgon kör vi igen! Förövrigt har jag och lilleman tagit oss ett kvällsbad, och nu förtiden plaskas det så det skvätter i ögonen. Råkade också trycka ut lite väl mycket babyoil så det kändes mer som att bada i flåd än att bli ren, men mysigt var det.

 


trettonfjortonfemton

Ja hela helgen har haft bloggtorka. Men händelserik och mysig har den varit, och än är den inte slut inte. Det har spacklats, slipats, satts väv och målat, nu återstår bara lite fogande och in med nytt golv så kan vi så snart som möjligt sova i vårt fiiina sovrum. Sedan har vi även varit på Lovisas examensfest då hon bjöd på mat, champange och andra trevligheter. Måste ju såklart tillägga att jag vann under de både tävlingarna som hölls under kvällen. Våran älskade miniprins fyllde 6 månader i lördags. Och det firade vi med att gullefarmor & gullehåkan var barnvakt under kvällen. Sigge hade skött sig galant! Idag då, jo då har min kära pappa varit här och satt nya fina lister, vi har fått fika hos Jimmie och Johanna. Sendan har det lagats en stor pestosallad. Och sist men inte minst så var jag och hämtade hem våra gardiner som min snälla mamma har sytt. Jag måste bara säga att det blev jävligt läckert!


torsdag

 

 

Linafina kom idag med gotteligottbröd och jag stod för kaffet, annars har tvättmaskinen gott på rundvarv och vi har bara myst i detta blåsväder. Sen ska det sys mängder av längder till gardiner. Och ikväll mina vänner kommer det grabbar hit och fixar i vårt sovrum som börjar närma sig goodlocking ;)


Sigges fina rum


onsdag

 

Medans mammorna har kafferep, har kidsen möte i vagenen.

 


måndag

Igår for jag och mamma till Linköping, medans grabbarna var hemma och hade byggprojekt för sig. På kvällen hade jag med mina fina tjejor anordnat ett sminkparty med mary kay produkter. Där vi gick igenom hela ansiktets grund med olika produkter. Det var faktiskt himlans trevligt!

Idag blev det omplanering i schemat, vaknade med feber och genom förskyld. Sigge och jag har bara myst och gjort så lite som möjligt. Emil kom hem vid lunchtiden, och sigge fick sig en omgång gröt!



såja

 

Lite bilder av kvällen igår. Den innehöll mat, spelande, och soffhäng. Idag däremot bara öser snön ner. Och vi har tagit oss en liten lördagstripp ut till Oxebo- signalgården där Martin, Anna, Bäck Och Loivsa befinner sig för renovering av sina mysiga hus. Gamla gamla trähus med takbjälkar och breda golvbräger, och en gammal minipizzaugn. Det kommer bli snyggt som satan. Ikväll blir det en mysig hemmakväll, med film och brasan fullt sprakande.

 


120106


Nej nu har Lisa fyllt år lite väl länge på min blogg. Sigge älskar sin hoppgunga, och gröt ska vi inte prata om. Nu mera slevar han i sig några skedar om dagen vårt lilla grötmonster. Igår tog vi oss en bastukväll och stekte tills det inte fanns någon svett kvar. Och  innan det mina vänner. Ja då gjorde jag något riktigt impulsivt. Med hjälp av kära lina så målade vi om min nyinköptasoffas ram, så det som var mörkbruntträ är numera en tjusig silverram. o fy bövelen så snyggt det bara blev. Soffan föddes om på nytt kan man säga.

Imorse mötte jag upp Lina för en promenad i det mycket härliga vädret. Nu blir det lite fix och trix här hemma. Ikväll kommer fina vänner på middag.

 


nu

Hipp hippp hurra, idag fyller bästa faster Lisa år!

 


en sak


Jag älskar detaljer och att piffa med olika föremål,
nedanför skymtar ni vår gigantiska hylla jag fyndade på presentidé som var ett skyltex samt den jäkligt snygga takkronan.

 


Nyår

Dagen började kl 11.00 med skridskoåkning och korvgrillning med gänget, kallt som tusan men väldigt trevligt. Kvällen spenderades hemma hos oss med trerätters, Och iår delade vi upp rätterna, blev mycket spännande. Det serverades toast skagen till förrätt, plankstek till varmrätt och hemgjord saffransglass med hallon och lakrissnören till efterrätt. Det tog sin lilla tid att äta sig igenom dessa helt uuuuunderbara rätter, och vips så var klockan halv tolv. Det sköts fyrverkerier, flög iväg risbollar, champagne och röktes sigarr. In till värmen och drog igång spelandet. Perfekt kväll!

2011 kommer bli riktigt svårslaget då det hänt en himla massa saker.

 

Januari - Gravid

Februari- Tjugo år

April- Italien - Florence

Juni- Emil tog körkort

Juli- Vår älskade Sigge föddes!

Augusti- Emils 30 årsfest

Oktober - New york, San Diego, Los Angeles & Las vegas. Köpte hus!

November - England - Liverpool

December - Sigges dop

2012 vet jag kommer bli ett bra år det med, även om inget i världen kommer slå det innan. Men oj så mycket roligt vi har att se fram emot.

 


Julafton


December i bilder

 

 

 


Liverpool

Härliga England, Vilket ställe. Gudomlig mat, trevliga människor, sköna pubar, världens bästa shopping, the beatles museum, tivoli och väldigt rent och fint.










RSS 2.0