New york

Igår började resan mot NY 11.45, med en mellanlandning i London. Det gick super bra, Siggeliten sov sig igenom den flygningen, sen blev set att springa fort som bara fan till nästa plan, hör hade vi inte ens tid att andas. Nu hade vi en 7 timmarsresa framför oss, den man hade fasat lite för med tanke på Sigge. Men oj jag måste ha världens snällaste bebis, inte ett pip på hela resan, om man bortser från det lilla ynkliga när jag var för sölig med maten. Väl framme viss hotellet, vi var så himla trötta, men ut skulle vi ändå.
Idag har vi haft en mysig shopping förmiddag i SOHO, south of houston. Nu ska vi vidare mot ground zero. Därefter en tur till frihetsgudinnan. Och ikväll blir det några vändor på timesquare, middag och en tur upp i empire sate building. :)
Kort och gott vi har det superduperbra.

lördag


Nu är äntligen dagen här!
Dagen jag har väntat på sen i februari, som jag och elin har planerat in i minsta detajl, som jag har hållt hemlig för min älskling (den stora) i så många dagar och månader fram till den 6 augusti när han fick veta på sin födelsedag. hur kunde jag det egentligen? Och nu har vi längtat och väntat tillsammans. För imorgon flyger vi till min efterlängtade Linnea i San Diego, vi gör ett stopp i New York först några dagar. Elin och Philip följer med och det ska bli så underbart mysigt. Sigge ska få flyga sin flrsta flygtur imorgon, hoppas det går alldeles jättebra. Jag tror att allt ska vara färdigpackat, nu blir det först ett stopp i bynn för att gratta Sigges farfar på hans födelsedag. Sen till mormor och morfar för att säga hejdå. Plocka upp Elin och Philip och därefter åka till Stockholm. Där vi ska sova hos Emils syster med familj.


fredag

Lugn och skön fredag, men lite stressig var den. Fikade med Hanna som kommit hem från örebro, Elin och Ia på tantgrön. Sen var det dags för bvc besök på tillväxtkontroll. 5140g och 58cm, han växer så han knakar helt enkelt.
Hem och packa resväskorna, tror jag fick med hela Sigges garderob? Aja sen vidare till Gamleby där Emil skulle på lagfest och jag hem till Västantorp för skaldjurskväll, mysigt!




torsdag igen


Ja gott folk nu börjar dagen närma sig sitt slut. Vaxnigen ska vi inte prata om, håret är borta thats it.. Under tiden tog lilleman och mormor en långpromenad, och han skötte sig utmärkt. Jag var såklart tvungen att ringa 10 min efter jag lämnat honom för att säkerhetskolla så allt var okej.
Mötte sen upp mammorna plus bebisar runt tolvhugget, vi traskade bort till gusto för att inta en god lunch. Trodde jag ja, när jag ätit ungedär halva gorgonzolapizzan upptäckte jag att jag inte gillar mögelost för fem öre.
Men roligt hade vi!
Idag inhandlades det en pepparkaksdräkt i plyschtyg och en vit skjortbody med fastsydd fluga, så jäkla sött.
Vi hade ju finbesök här ikväll, vi mosade ner oss alla 7 i soffan och prata oss igenom timmarna med algrensbilar och ballerina i munnen. Gullefarmor kom förbi en snabbis och gosade lite. Nu ska jag försöka hänga med i sons of anarchy som Emil började kolla på för 20 min sen.


Caroline Emelie Johanna

Lovisa och Sigge

Jag och Erica


torsdag


Godmorgon godmorgon, idag händer det mycket grejer, fullspeckat schema hela dagen lång. Först på listan ska jag iväg och vaxa benen, fy sjutton vad ont det gör men satan vad skönt det är efteråt, sen behöver man inte riktigt tänka på dom benen på 6v framöver. Sen blir det lunch med mammagänget och våra små, vilken höjdpunkt, vi har så himla roligt och det är alltid så mycket att prata om att man ibland får ställa sig på kö när man vill prata! Joo det är faktiskt nästan helt sant. Sen kan man inte riktigt planera in tidsmässigt när man ska få nästa grej avklarad på schemat, för man vet aldrig hur lång tid den så kallade lunchen tar. Men till klockan sex måste vi vara hemma för då kommer Elin, Philip, Johannes och Lovisa hit.


onsdag


En gammal arbetskollega kom till mig imorse, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Och vipps så hade fyra timmar bara flygit iväg. Straxt efter det så kom Elin hit, vi gav oss ut på stan för att leta lite träningskläder. Därefter åkte jag och hämta Emil för vi skulle iväg på lite äventyr, kom hem ganska sent. Vi slängde oss alla tre i sängen, och somnade väldigt fort.

Den här fina briobilen blev Sigges idag.


tisdag

Oj vilken lång dag men gudars vad trevlig. Vid halv 10 var vi på öppna förskolan för babysång och fika med mammorna, lika roligt som vanligt. Lillmannens ögon ramlar lagom ihop till sista sången, sen sover han fridfullt igenom fikan.
Sen då? Jo vid ett tiden blev det subway lunch med Johanna och Emma, sen en efterättskaffe på kannan då även Lina dök upp. Helt plötsligt ville Johanna ta en sps eller vad hon nu sa, vad sjutton är det undrade vi andra och satt som ugglor och glodde på henne. "sväng på stan?" jahaaa ja. Det hela sluta allafall med att Johanna köpte ingenting, jag själv köpte en megastor hylla, eller rättaresagt 4 hyllplan på järnstångar, skitsnygg!
Sen vidare mot gamleby för att plocka upp Emil och sen vidare på kvällsfika hos fam Juthe/Nilsson. Det bjöds på både hallon/vanilj paj, glass och kladdkakeballerina, sen finns det ju alltid en godisskål framme som man alltid är och pillar i.
Sen vill jag säga ett stort grattis till Otis som fyller 1 år idag! hipp hipp hurra
Sådärja nu ska jag inte skriva mer, för nu ska jag och daling se ett avsnitt boardwalk empire.

 


måndag

 

Dagen började med morgonpromenix med Ia & Tuvaliten. Sen var det äntligen dags att träffa Jessica som var så efterlängtad. Vidare upp på gatan till Otis med paket som fyller ett år imorgon. Nu bara myser jag med mina kex!

 



Läcker´t

 

Jag har nämligen gått och köpt mig en radda gamka biosalongsstolar, som ska få pryda vårt vardagsrum.
En kakburk fick även komma hem till min plåtburkssamling, som snart börjar närma sig hundrastycksjubeleum ;)

 





fredag

soffmys med min egna lilla familj, med smarrig middag och glad bebis



Dagen i all ära

Steg upp ur sängen klockan nio. Fixade mig själv och bebis. Slängde ihop en kladdkaka, för vid klockan 10 var mammorna + småttingarna på ingång. Det blev en väldigt trevlig 3 timmarsfika, som slutade med att alla bebisar slocknade på pricken samtidigt. Sen var det egentligen dags att åka till Norrköping för att träffa resten av fam. Ählman, men de var förkylda hela bunten tråkigt nog. Jag och mamma tog oss istället en lunch och shoppingrunda på stan. Så efter en mycket god kvällsmat med min kära så har Sigge nu somnat för natten. Nu kryper vi ner och ser ett avsnitt av sons of anarchy

 


Minidarling

 

 


Välkommen till min nya blogg!


fredag

Hipp hipp hurra för Alva 11 år.
och mini blir 3 månader idag, det fira vi med simhallen, så mysigt!




RSS 2.0