sjumånadersdagen

 

Idag är vår underbara prins sju månader. Hipp hipp hurra!
Min älskling kom hem med stora röda rosor till mig, och vi har nu avverkat en brakmiddag som var gudomlig.


måndag

 

Kalla mig gärna bakmamma eller ja bullmorsan kanske, det har bakats bullförberedelser till semlor, vanliga bullar och det har stekts en jäklans massa pannbiff. Nu är frysen full, punkt slut.

 

 

 

 

 


lördag

 

I lördags hade jag en liten jobbdag, vilket var super trevligt. Emil och Sigge var hos farmor o gullehåkan, de passade då på att byta en doppresent. Och då blev det Emil som fick välja sak, vilket resulterade en låda med lego från 7-12 år. Som han har längtat, det går nog inte beskriva! Emil har suttit här nu i eftermiddag och byggt ihop en fin jeep.


simhallsfredag


Pannkakskalasfrukost och puss in boots

 

 

 


buggelibugg

 

En dag för någon vecka sedan var jag hos optikern och kollade synen och han frågade mig hur i hela världen jag har stått ut med mig själv. Och där såg jag verkligen skillnad haha. Så i fredags åkte vi glatt in och hämtade hem mina brillor som var klara. I lördags var det dags för ett jäkla hålligång i skyttepaviljongen, där har jag inte hållt hus sedan någon gammal cc-fest för 4 år sen. Det var waggarns orkester som firade 20 år, de var förbaskat bra och körde bara massa gamla goa covers. Så medans mamma och pappa satt barnvakt till vår baby, buggades jag själv upp och flög mellan väggar och tak. Nej inte riktigt så farligt men nästan. Kul hade vi, ååh så roligt det var.

 


sytts

 

Här har det alltså sytts en hel del, fyra stycken kuddar varav två ljusgrå och två gammeldagsrosa. Och sedan gardiner till sovrummet. Medans jag var i farten passade jag på att klä om vår gamla pall till det gammeldagsrosa tyget. Allt blev bedårande!

 


sovrum

 

Här har vi då före bilder, mellan bilder och efterbilder. Inte slutfinishen alltså för den har liksom inte kommit än. Här har vi alltså till att börja med slagit ut en vägg som var mellan de två rummen. Det var inte bara en simple vägg som åkte ner, utan en jäklans massa garderober. GarderoVer som jag sa tills jag var ca 10 år då jag insåg att det hette garderober med B och inte V. Stackars mig. När väggen och resten var ute så insåg vi att taket blev alldelses förstört så fick helt enkelt sätta nytt tak, det blev ett vittträ huntonit, mycket snyggt. Sedan upptäckte vi att det var nivåskillnader på golven i rummet så det blev spackla upp halva rummet och slipa sedan in med ett mörkt trägolv, målning av väggar och upp med lister. Nu återstår bara garderobsdörrar.

 


Det torkar ut

 

Här kan man inte påstå att jag varit närvarande du. Vi har haft väldigt händelserika dagar då vi styrt en himlans mycket här hemma. Vi är numera nästintill klara med hallen, Ett par fastbygda dörrar med glas i ska rivas på fredag sen är den färdig ljus och jävligt snygg. I söndags blev vi helt klara med vårat efterlängtade sovrum, inte för att vi sovit dåligt på nedervåningen men vad skönt det var när den sista listen satt på sin plats och det var färdigt. Så när vi kröp ner i sängen för natten så kändes till och med täcket och kuddarna nya, och jag sov som en prinsessa och Emil som en prins. Den lilla prinsen då? han inveg eller invigde sitt sovrum alldeles själv och det gick galant som jag visste att det skulle göra. Jo visst ja, vi var på bvc för sexmånaderskontroll förra veckan och numera väger plutten 6800g och 64cm lång. Idag har jag rensat i ett kartongfyllt rum, nu är det bara 3 kvar av sisådär en 20 stycken kändes det som. Så nu ska det hände grejer. Fortsättning föjler.

Här kommer lite bilder på Sigge av de missade dagarna.


RSS 2.0