Ifhedk

05.10 och vi befinner oss på arlanda! -mot Liverpool :)


excited

 

Den här dagen har inte kunnat blitt längre. Varför känns vissa dagar längre, joo för att man går och trampar och väntar på något. Men inte har jag trampat sådär som kosmos gjordei introt på barnprogrammet när man var liten. Han tänkte ju så mycket att det blev världen jätte hål rätt ner i backen. Nej inte alls så illa, jag har ju för tusan gjort något hela dagen, knappt hunnit svälja mitt saliv som nästan runnit ut ur mungiporna. Det blev en saftig lunch på tantgrön med Elin och Hanna. Och när jag står där i kassan och har allt gott framför mig, ser jag oooh shit dom har cheescake. Jag viskade till Hanna - Öh, tror du det där är frosen cheescake eller är det den där "inte så värst goda varma dallriga saken?" Inte vet jag svara hanna, men frågade snällt hon i kassan som förklarade med ett stort leende på läpparna att det där var frosen cheescake. Fort som bara den åt jag upp maten, för jag satt ju licksom och längtade efter efterrätten. Nu kände jag att jag var klar, sprang till kassan och köpte mig den mycket efterlängtade cheescaken, som jag tänkt baka i så många dagar men inte fått det gjort. Högg till slut ner skeden i kakan och in i munnen. Men vad i hela friden var detta? Inte fan var det den konsistensen jag hade förvantat mig. Det var ju den där gamla dallriga kladdan jag INTE ville ha.  Äsch jag släppte det ganska så fort. Drack upp mitt kaffe och tänkte att det var väl inte meningen att jag skulle äta den. Den var helt enkelt menad för Elin som mumsade i sig den ganska fort.

Vad är det då som jag gått och klurat på hela dagen, sitterna ni ner nu?

Herre gud jag blir nervös bara av att skriva det, jag och Emil har ju för sjutton gubbar gått och köpt ett HUS! Vi kan inte riktigt förstå att det är sant. Men jag lovar, det är så. :))))

Såhär glad blev den lillla plutten.

I'm so excited, and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it


bakdag


Vad det har bakats idag! For iväg till farmor och startade väldens bageri. Inte för att jag var så mycket till hjälp, men vara med och bestämma smaker och former kunde jag. slicka skålar och äta var jag inte dålig på heller. Så dagens bak har allafall bestått av - världens godaste bröd, chokladkladdkakemuffins, vanliga lussekatter, saffransbullar med kardemumma i och pärlsocker on the top. Tro inte det var stopp här inte, ugnsbakad torsk med någon slags mandel över med potatis och rivna morötter blev det till middag. Tror ni köket var översvämmat med kastruller burkar skålar vispar? Då har ni helt rätt.

Om ni ska in här och glo imorgon, slå er ner på en stol eller något innan vettja.


busboys

 


hårmassage, jaaaa tack!


En helt vanlig härlig myslördag, när man äter frukost lite när man känner för det. Tar allt i lugn och ro. och sen smäller det och vi ska iväg, pang så är skötväskan packad för dagen, alla är påklädda och vi beger oss till bynn för att invänta kvällsmiddagen med Jimmie och Johanna.
Jag är helt klart en spontanitetmänniska, observera när jag själv får bestämma.
Annars vill jag gärna ha struktur, gud så jobbig jag borde va. Men ett tecken på spontaniteten kan tex vara att jag ringde frisöremma i torsdags, låg sömnlös från kl 02.00 fram till morgonen (nu överdrev jag) för att på fredagen smällde jag till och jag blev helt plötsligt redhead.
Jag vet, det är bara lite hår på huvudet-vad-gör-det. Men svettningarna bara kom som vågor geneom hela kroppen tills Emma var klar. Tur att hon hade laddat upp med hundra tidningar, och tack o lov att vi var själva i sallongen då det kom några opassande meningar som annat folk kanske inte skulle uppskattat när de sitter och blir masserade i huvudet. På tal om massage i huvudet. Finns det något skönare än att få sitt hår tvättat, och när inpackningen ska i så masserar de och tycker lite här och där och licksom överallt ? Ni som inte upplever det skönt har inte haft någon handyman som gjort det. För jag kan erkänna att det är DUBBELT så skönt än att bli kliad på ryggen. Och det har varit bland det bästa jag vet. Tack Emma, du är obeskrivligt duktig.








en ur bra dag



Idag tog vi och mamma en liten utflykt till Linköping, mycket mycket trevligt. Väl framme och vi hade parkerat bilen så hade mamma ställt dig MAX fem cm utanför den vita linjen. Jag sa  -skit i det. Vilket jag inte skulle sagt.Haha



111115




Dagen började med öppna förskolan och fortsatte på kaffekannan i några timmar, där vi smed planer.
Och under själva förmiddagen märkte jag hur älsklingen blev slöare och slöare. Vilket sedan slutade med feber. Nu förstår man som sagt verkligen varför alla jämt sa när man var liten, att de önskade de var sjuka istället för en själv. Och nu vill jag inget hellre att det vore jag som hade feber. Håller alla tummar för att han ska bli frisk under natten! pluttskrutt

hipp hipp huraaa






Idag fyller våran favoritprins fyra månader, och du är det bästa vi vet!
Det firar han själv med att spraka loss i bjöjan hela fyra gånger, har aldrig tidigare hänt.

Sedan måste jag ju tilllägga att Emil har namnsdag idag, och av oss fick han ett par gosa mystofflor.
Så fort Emil kommer hem med trälimm så ska ha projektas.

Fars dag



Idag var det Emils första fars dag, då sonen gjorde frukost på sängen till världens bästa pappa! <3


trötta



Vi hann med planet hem och resan gick galant!
Det som inte gått bra för mig och Emil är att ställa om dygnet, Siggeplutt är som en inställning själv och förstår precis när han ska sova och vara vaken. Men vi då? Här låg vi vakna fram till 07.00 hann med att se både solnedgången och soluppgången. Men vad gjorde det, vid 03.30 gjorde vi goda mackor, oboy och juice hade picknick i sängen och kollade på två avsnitt boardwalk empire samt två avsnitt sons of anarchy. Vi hade ju lite att ta igen.
Sedan begav vi oss till bynn för hemlagad mat som vi inte sett till på ett tag. Och nu på kvällen mysite vi till det med Johanna och Jimmie där de hade dukat upp allt man kan tänka sig att äta på.

De här två superunderbara veckor får en tia av tia.
Las Vegas var så jäklans häftigt, det går inte beskriva med ord.
Men det bästaste var självklart att träffa Linnea!

Oh no

Här kommer nu en förbaskad snabb uppdatering!
Vi har bara choklad lite idag, fikat lånat om bilen en extra dag bokat en till natt ätit en sista gång på the Islands, och shoppat det sista. Nu vid kl fyra skulle jag och Elin möta upp Linnea för att göra manikyr och pedikyr. Haha glöm och dröm. För när vi kom till hotellet la sig Sigge och Emil i sängen för en powernap, jag tänkte packa lite inför imorgon och när kg hittar biljetterna läser jag att vi flyger IDAG, IKVÄLL Nuuuuu måste vi åka. Springer till Elin och Philips rum där de båda ligger i sängen. De tror att jag skojar med dom. Men icke. Nu vart allt kaos och bilen måste tillbaka, måste checka ut rummet. Och viktigast av allt. Säga hejdå till Linnea, fy tusan jag vill inte! :(
Ser att det blev några stavfel och konstiga ord ist för det jag mena, hinner inte ändra.

Las Vegas


San Diego


LA

Sådärja här kommer lite bilder från Hollywood samt santa monica

Hollywood

Vi har så fruktansvärt segt internet här på hotellet. För att ladda upp ett par bilder tar alldeles för lång tid. Och nu ikväll när jag väl har tid till att fiffla med dom, så har självklart datorn laddats ur och ingen laddare finns på plats? Håll ut.
Igår åkte vi till LA Hollywood, vi körde vilse i downtown, det spöregnade var ganska kallt, vi mådde illa av alla stopp vid rödljus nu blev det grönt och sen kör igen, alla blev helt enkelt lite smått irriterade. När vi väl hittat ut från downtown, hamnade vi i värsta latinoområdet, vi satt på helspänn mesans vi möttes av alla blickar. Till slut kom vi fram till Hollywood och när vi glider förbi Röda mattan på walk of fame, då tänkte jag att ny jävlar är det bäst att spärra upp ögonen, och just i detta ögonblick möttes vi av Samuel L Jackson. Han är bl.a. Känd från filmen 51st state, tripple xXx och inglourious basterds. Snygg var han också! Idag har vi gjort San Diego, började dagen med en kaffe med linneas vänner Melissa och Sofia. När vi druckit upp kaffet åkte vi till en strand för att kolla på alla söta sjölejon som
Låg och solade. Dagen sprang iväg och vipps var det dags för en promenad och se solnedgången. Efter det gled vi runt i lite sköna seconhand butiker, inhandlade lite mat och nu blir det sängen. Imorgon åker vi till Las Vegas, och på vägen hem gör vi ett litet omvägsstopp för att se Malibu beach och sunset blvd. Där har ni lite uppdatering för våra kommande dagar. Godnatt, och godmorgon för er!

Gymmet

Uppe med tuppen idag, hyrde en bil så vi kan ta oss runt lite. Åkte iväg på lite shopping, efter det yrade vi runt någon timma här i san Diego och till slut började vi få klämm på vägarna och alla dess regler och skyltar. Vid ett tiden mötte vi upp Linnea och hennes hostmam för en lunch på något nyttigt ställe. Philip trodde vi skulle skita grönt sen när det väl ska ut. :) Tro inte att det var nog med den nyttiga maten, nej då. På med träningskläder och nyköpta löparskor, gasen i botten till gymmet. Där körde jag mitt första pass på väldigt länge, jag blev helt slut! Nu ska vi äta tacos och mysa. Siggeplutt sover som en stock. Imorgon far vi vidare mot Los Angeles.

bildös

Här kommer några bilder, mer kommer snart!
vid frihetsgudinnan

San Diego


Hallå gott folk! Har inte haft någon tillgång till internet, därav dålig uppdatering. Vi hade superduper bra dagar i NY, vi hann med så mycket roligt. Om jag ska vara helt ärlig så kände jag mig lite som.. kanske inte riktigt men jaa någon slags kändis? Nu undrar ni säker varför jag gjorde det. Jo för vart vi än befann oss spanade folk in Sigge i hans gosiga björndress, och utbrast i alla möjliga kommentarer. En del trodde det var en riktig Teddybear och när de insåg att det var en bebis blev de helt galna "ooooh no it's a baaaaaby" .många trodde vi hade klätt ut honom för det var halloween. Till slut började folk plocka upp kamerors och ta kort, hade vi tagit en dollar per person hade Sigge haft en slant nu. Något jag måste berätta är att Emil och Philip satt och planerade hela resan hit hur de skulle upp i ottan för att ta en joggingtur på gatorna, ha ha det visste väl jag att det var bullshit. De skyllde på det ena efter det andra.
Igår natt anlände vi till San Diego. Flygresan hit var på 6h och lilleman sov sig igenom den turen också. Man kan nästan tro att han är född i ett flygplan!
Väl framme här då, vilken klimatförändring herregud, i NY frös man så näsan blev röd, här svettas man så det droppar i pannan. Men vi klagar inte, för det är så skönt att håret på armarna står upp för vi ryser. Resten av gänget klev upp tidigt imorse för att inta frukost, jag och Sigge tog sovmorgon, sen kom min älskling och väckte mig med frukt och muffins! Vid elva tiden tog vi en taxi till sd zoo, så mysigt och så mycket söta djur, Sigge har ridit på en kamel för första gången. Ne få inte chocken jag skojar bara ;)
Jag har så många bilder att lägga upp, men det går tyvärr inte från mobilen. Det kommer inom en snar framtid.

Test


RSS 2.0